08 Disember 2008

kEn@nGan 4 @riF



hihi....bnyaknyer muka...jadahnyer dak ny wat...nie la keje dak-dak 4 arif kalo dah takde keje 0r takde cikgu...nakal gak dieowang ny...tp disini jugak tersimpan seribu kenangan yang hanya mampu dipadam dengan mati.....muka-muki nie menunjukkan pelbagai keletah yang ada dalam kelas nie... ada yang selalu bad mOod, ada yang funky, yang selamba pn ada, jenis tak kesah, yang menyendiri lain lak...macam2 mereka nie...tp kami tetap hepi go lucky...nie bukan tunjuk perasaan eh...

nie azam dan sein.....azam penyeri kelas 4 arif...keletahnyer telah mencuri ati dak2 4 arif dan membuat kami tak kering gusi....hiihi....
sein pulak camne ek????hmmm....die nie memang selaloO bad moOd je...tp kitaowg tetap kacO die...hihii...die sbenarnyer baik...ada simpan perasaan kat sowg nie...shuuu~





nie pulak bendahari 4 arif, cik ainul hanani... sowg yang lemah lembut, ramah gak r...buat semue laki cair sey....tp sume gagal nak ushar...hihi...bukan jodOh...ceh!!!hehe...
segala urusan kewangan berada di tangan die...papehal tentang duit carik die...pandai2 r die setalkan...











perkenalkan setiausaha 4 arif yang memang setia ngan keje die.... takde komplin2, tak macam owg lain... cik hafizah selamat namenyer.... manis owgnyer...sentiasa senyum...bile owg tanye, die senyum....bile tegur senyum...memang murah ngan senyuman...tp sume tak mengerti ngan maksud semyuman die tu....pape je r...

muka2 jejaka yang menyerikan kelas nie...tengku ditengah, seblah kanan die arifi a.k.a ep Or tOMpOk, yang tunjuk peace tu syami a.k.a asas Or tulang...tengku memang selamba...tak layan langsung dak pempuan kelas tu..apa masalah die pun tak tau la...ep relax je...takde masalah pun...si syami lak bile jalan macam nak tombang...hihi...jgn marah...kalp kene tiup angin lagi la giler....hihi


membar baik nie.....sam dan harun....hobi masa lapang di dalam kelas same, tidO....ceh...cakap owg je...hihi....tp pale otak dieowg memang dilur jangkaan....memang pandai....


inilah barisan jejaka yg menerajui barisan hadapan kelas..hihi...11 Owg jejaka ibarat satu team bola sepak...haha...bermula kanan belakang syami, tengku, faizal, sam, tOmpOk, faiz, harun...duduk kanan sein, azam, ustaz azman, aku, dan iwan....



ini pulak barisan perawn 4 arif...ustaz azzman tak kira eh...mula barisan kanan belakang perawan 4 arif zafira, fiza mutalib, fatanah, fiza selamat, tika jOhari, huda, hanun, ainul, salmi, qila dan syera...mula barisan duduk kanan perwan 4 arif hannan, izzati, ustaz azman, ziha dan tika rafar....

pertemuan kali terakhir bagi warga 4 arif setelah acara tukO2 hadiah dilakukan antara warga 4 arif...harapnyer kenanga ini terus terpatri dan kekal dalam ingatan kami...mOga allah panjangkan umur kami dan kekal hubungan kami walaupun dimana kami berada...amin~

ape lagi kowang wat kat cite nie lagi???kan dah abis ...ape pandang2???oOhh...tertanye2 mane gambo ketua kelas ngan penolong ketua kelas eh...nti aku wat cite lain lak...hihi~saje ngarut...

1 ulasan:

♫ AsAs_CooL ♫ (o_O) berkata...

memori kter xkn dlupe kn..